Minőség, verhetetlen áron!

Végre egy praktikus és hasznos tok iPhone 6 – 6s-hez!

Igaz egy kicsit sokat kellet várni, hogy végre egy igazán hasznos, praktikus és nem mellesleg esztétikus tokot kapjunk iPhone 6 és iPhone 6s készülékünkhöz. A tokot a külső memóriáiról ismert Sandisc gyártja. Ez a spéci tok védettséget, több memóriát és akár hosszabb üzemidőt ígér. 

Az elmúlt időkben megannyi különböző iPhone tokkal találkozhattunk már, azonban mind közül talán a most debütált SanDisk iXpand Memory Case az egyik legpraktikusabb. Az iPhone 6, illetve iPhone 6s típusjelzésű okostelefonokra pillanatok alatt felapplikálható újdonság nem csak ellenállóvá teszi a behelyezett készüléket, de plusz memóriát is ad a felhasználónak.

Az egyedi tokban 32, 64, illetve 128 GB extra memória is található, melynek köszönhetően rendkívül egyszerűen bővíthető a microSD memóriakártyákat ugyebár nem fogadó iPhone-ok belső memóriája. Beállíthatjuk, hogy a kamerával készített fotóink és videónk automatikusan átmásolódjanak a tokban lévő külső memóriába, ezenkívül pedig akár jelszavas védelmet is alkalmazhatunk.

Az iPhone 6 Plus-szal és iPhone 6s Plus-szal egyelőre még nem kompatibilis újdonság ára memóriakapacitástól függően 59$, 99$, illetve 129 dollár (ami kb. 16, 28, 36 ezer forint), ha pedig további 39 dollárt (11 ezer forint) szánunk még a tokra, akkor egy 1900 mAh kapacitású külső akkumulátorral is bővíthető a tok.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink