Minőség, verhetetlen áron!

üvegfólia

Üvegfólia

Üvegfólia, ez az a kiegészítő, ami nagymértékben tudja csökkenteni a telefonunk elhasználódásának mértékét. Segít megvédeni a kijelzőnket az összes környezeti tényezőtől. Illetve segít megőrizni a mobiltelefonunk gyári állapotát. (leejtjük, betörik a kijelző, azt ki kell cserélni, máris elveszik a gyári állapot) Viszont, ha üvegfólia van rajta, akkor az fog összetörni, megrepedni, így elég lesz csak egy másik üvegfóliát tenni a telefonunkra.

Az üvegfólia nem azonos az egyszerű fóliával. Az üvegfólia edzett üvegből készült, több rétegből áll össze, és a gyémánt keménységéhez közelít a szilárdsága, ezzel a lehető legjobb védelmet tudja nyújtani a telefonunk számára.

Mindenféle telefontípusnak megvan a megfelelő, tökéletesen illeszkedő üvegfóliája, és ezeken a típusokon belül is különböző fajta üvegfóliák közül tudunk választani. 2D, 3D, 4D, 5D, 6D.. Addig, míg a 2D-s üvegfóliák, nem fedik be az egész kijelzőt, így lehetőséget adva, hogy pont olyan pozícióban esik le a készülékünk. hogy betörik a kijelzőnk, addig a 3D-s üvegfólia lekerekített szélekkel rendelkezik, és teljesen befedi a telefonunk kijelzőjét. A legelterjedtebbek mostanában ezek a 3D-s üvegfóliák.

Mindezek mellett megtalálhatóak a piacon az úgynevezett tokbarát üvegfóliák. Ugyanolyan hatékony védelmet nyújtanak mint a 3D-s üvegfóliák, viszont direkt nem fedik le teljesen a telefon kijelzőjét, így a telefontokba helyezve a készüléket, pontosan tud illeszkedni a tok és a fólia egymáshoz. A tokbarát üvegfólia nem fog fellevegősödni a tokkal együtt való használata során.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink