Minőség, verhetetlen áron!

telefontokok

Telefontokok

A telefontokok a technikának és a fejlődésnek köszönhetően, már mindenféle színben, mintában és szinte mindenféle anyagból készülhetnek. Műanyag, szilikon, bőr, fém? Átlátszó, mintás, köves, neves, csillogós, szőrös, fa hatású, 3D-s, figurás? Oldalra nyíló, könyvtok, flip tok, pénztárca tok, defender tok, sport tok?  Millió féle-fajta telefontok közül választhatunk. Nem létezik olyan, hogy valaki ne találja meg a hozzá legközelebb álló, vagy az egyéniségét legjobban tükröző telefontokot a piacon. Ha viszont még ez sem lenne elég, egyedileg tervezhető telefontokokat is rendelhetünk magunknak.

Természetesen, a telefontokok legfőbb funkciója, az egyéniség kifejezésén túl a telefonunk védelme. Eltérőek viszont a vélemények a telefontokok használatáról. Vannak akik, azt az álláspontot képviselik, hogy ha megvették a telefont, akkor mindenféle kiegészítő, (tok, fólia) nélkül szeretnék használni, mondván a telefon van értem és ez csak egy eszköz, ha már ezt a típust megvettem, akkor használjam, ne csomagoljam egy telefontokba.

Bizonyára ennek a tábornak is igaza van, de megvannak ennek a „pucér” telefonhasználatnak a maga hátrányai is. Véletlenül leesik, ütődik, karcolódik a zsebben vagy a táskában, ez sajnos elkerülhetetlen, viszont egy 1-2-3 száz ezres új készülék, ne nézzen ki úgy lehetőleg pár hét használat után, mintha a „kutya szájából” szedtük volna ki. Vagy esetleg, ha az az ütés, amit szenved kicsit nagyobb a kelleténél, és megreped vagy betörik a kijelző, ne kelljen egyből sok tízezret ráköltenünk a nemrég vásárólt készülékre, és kijelzőt cserélni rajta. Újabb típusú készülékek esetében, amik már üveg hátlappal rendelkeznek, leesik-, eltörik, és szintén nem olcsó egy hátlapcsere, na és persze a sok bosszúság, pusztán mert nem használunk telefontokot. Ezeket mind mérlegeljük, és döntsük el, hogy szükségünk van e a telefontokra, mind a telefonunk biztonsága és mind, az egyedi megjelenésünk érdekében.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink