Minőség, verhetetlen áron!

Mobiltelefontok, telefontok

Egy jól megválasztott telefontok, amellett, hogy biztonságba helyezi a készüléked, egyedi megjelenést is nyújt a telefonod, így a te számodra is!

Sorolhatnám a számos előnyét annak, miért éri meg telefontokot használni, megvédi a telefonod hátlapját, (ez főként az üveghátlapos készülékek esetén nem egy hátrány) , megvédi a keretet a véletlen odaverődésektől, karcoktól, sőt! Növelheti is a telefonod értékét! Sokkal egyszerűbben eladható egy tokban tartott és szinte teljesen karcmentes készülék, mint egy olyan ami tele van kisebb nagyobb sérülésekkel karcokkal.

Manapság már minimálisra tudjuk csökkenteni a telefonunk kiszolgáltatottságát, ha egy megfelelő telefontokot, és a vele kompatibilis tokbarát üvegfóliát választunk. Számos mintázat, forma és fajta tok közül választhatunk. Mondhatni, tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a telefontokok kinézetének. Léteznek páros tokok, különféle Disney vagy egyéb figurásokon át, az egyedi fényképes tokokig minden fellelhető a piacon.

Talán a legnépszerűbbek ezek közül mégis a szilikon, és az oldalra vagy lefelé nyíló flip tokok. Mellettük természetesen meg kell említenünk még a 3D-s tokokat, a műanyagokat, a defender és a bumper tokokat, és végül, de nem utolsó sorban a bőr, vagy bőr hatású telefontokokat. Tényleg mindenki ízlésének és minden korosztály számára rendelkezésre állnak jobbnál jobb és hasznosabbnál hasznosabb (vagy haszontalanabb) telefontokok.

Közülük, amit ki kell fejteni picit bővebben, az talán a defender tok, aminek az ismertebb neve az ütésálló tok.

Ez egy kifejezetten megerősített, vastag anyagból készült, és a nagyobb ütéseknek is ellenálló telefontok. Általában ezeken a tokokon plusz porvédő is található, ami ahogy a nevéből is következik, gátolja, hogy a készülék csatlakozóiba por kerüljön. Mindenképpen egy remek választás, ha a készülékünk nagyobb igénybevételnek van kitéve.

Száz szónak is egy a vége, használjunk telefontokot, mert a készükékünk meg fogja hálálni!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink