Minőség, verhetetlen áron!

telefon fólia

Telefon fólia

A telefon fóliát ne keverjük össze, a mostanában használt edzett üvegből készült üvegfóliákkal. Léteznek ugyan, univerzális, méretre vágható fóliák, de azokat képernyővédő fóliáknak hívják. Felhelyezhetőek többek között fényképezőgépek kijelzőjére, videókamerákra, MP3/MP4 lejátszókra, GPS-ekre.. Amiről most beszélni fogunk azok pedig az üvegfóliák, de az egyszerűség kedvéért, és ahogy a köznyelvben is gyakran használatos, telefon fóliákról. Használatuk során, teljeskörű védelmet nyújtanak a napi használat során felmerülő kisebb-nagyobb ütődésekkel, karcolásokkal szemben. A telefon fóliák, üvegfóliák fajtájukat tekintve többfélék lehetnek, az egyszerű 2D-s től elkezdve, egészen a 3D-4D-5D-6D-7D üvegfóliákig. Ezek már több rétegből állnak, akár 6-7-8 is.

A lehető legegyszerűbb telefon fóliák a 2D-s üvegfóliák. Ha telefon tok nélkül, használjuk a készüléket, egy 2D-s telefonfóliával, mivel kialakítását tekintve körben, nem ér ki teljesen a kijelző széléig, így nem tud olyan precíz védelmet nyújtani, mint egy 3D-s üvegfólia. Viszont, ha a megfelelő tokbarát üvegfóliát, és a hozzá illeszkedő telefontokot használjuk, ezzel ki tudjuk küszöbölni azt a pár mm-es hézagot, ami a kijelző széle és a telefon fólia között keletkezett.

De, ha tok nélkül szeretnénk használni a készüléket, akkor egy 3D-s üvegfólia megfelelő védelmet nyújthat a kijelzőnk számára. Precízen lekerekített formáljanak köszönhetően, pontosan illeszkedik a telefonunk kijelzőjére. Nem sérti az ujjunkat a használata során, és egyáltalán nem is látszik, hogy üvegfólia van a készülékünkön.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink