Minőség, verhetetlen áron!

mobiltelefon tok

Mobiltelefon tok

Az örök dilemma, használjuk e vagy sem? Sokan ellenzik, sok érv szól azonban mellette is. Nézzünk néhány negatívumot ami ellene szól, aztán érveket mellette, és a végén mindenki el tudja majd dönteni használjon e mobiltelefon tokot vagy sem.

Érvek ellene: Elfedi a valódi készüléket, az eredeti kinézetét. Nem olyan lesz a tapintása, vastagabb lesz a telefon tőle. Fémtokot esetében romlik a vezeték nélküli kapcsolatok minősége, szintén fémtokoknál, könnyebben kicsúszik az ember kezéből. Kényelmetlen a használata. Úgyis cserélni kell, ha eltörik…  Felesleges, mert a telefon csak egy használati tárgy.

Érvek, amik a mobiltelefon tok használata mellett szólnak: Megvédik a készüléket az ütődésektől, karcolásoktól. mindenféle külső behatástól. Egyedi, színes megjelenést kölcsönöznek a használójuknak. Bármikor, kedvünk szerint cserélgethetjük őket, akár alkalomhoz illően. A készülék majdani eladása során, növeli az értékét, ha a telefon tokban volt tartva, és nincs mindenhol karc rajta. (Hiába vigyázunk, mikro karcok, apróbb sérülések elkerülhetetlenül lesznek rajta)

Most nézzünk néhány mobiltelefon tok fajtát.

Szilikon tok: enyhén gumiszerű tapintása van, rugalmasságának köszönhetően könnyen meg tudja védeni a készüléket a kisebb nagyobb ütődésektől, esésektől. Nem törik, nem reped meg. Könnyű, és könnyű felhelyezni, jól illeszkedik a készülékre.

Műanyag tok: keményebb anyagból készül, merevebb, mint egy szilikon tok, ebből adódóan meg is tud repedni és el is tud törni. Ha viszont eltörik, érdemes mihamarabb cserélni, mert kárt is tudunk tenni a további használatával.

Bőr tok: az összes mobiltelefon toknál elegánsabb. Igényes megjelenést kölcsönöz a használójának A tok maga készülhet műanyagból vagy szilikonból is, ami bőrrel vagy műbőrrel van borítva.

3D tok: maga a tok a hátlapon kívül rálóg kicsit a kijelzőre, így azt is védi egyben. A keretből pedig bármilyen irányba kilépve, bármilyen formát, alakzatot, figurákat képesek formázni. Vastag, strapabíró rugalmas anyagból készülnek.

Ütésálló tok: nagyobb igénybevételt, megterhelést is kibírnak, extrémebb körülmények között is megállják a helyüket. (túrázás, sportolás, építkezés) jóval vastagabbak, masszívabbak a többi mobiltelefon toknál.

Könyvtok/flip tok: az első az oldalra, míg a második az lefelé nyílik, így nem csak a hátlapot, hanem a kijelző teljes felületét megvédik a különböző sérülésektől. Remélhetőleg sikerült egy kis betekintést nyerni a mobiltelefon tokok világába, és ezek után nem is lesz kérdés melyiket válasszuk.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink