Minőség, verhetetlen áron!

kijelzővédő fólia

Kijelzővédő fólia

Mint ahogyan a nevében is benne van, a kijelzővédő fólia védi a telefon kijelzőjét, a kisebb nagyobb karcolásoktól ütődésektől. Nagyon hasznos kiegészítő, mivel a használata során sokkal nagyobb biztonságban tudhatjuk a telefonunkat, mint nélküle. Minden telefon márkához különbféle kijelzővédő fólia tartozik. ( Apple, samsung, huawei, xiaomi és még sorolhatnánk..) Általában elmondható, hogy mindegyik készülékmárkára, csak a vele azonos típusú kijelzővédő fólia felel meg, de előfordul olyan is, hogy egy adott márkán belül, több készüléktípusra is felhelyezhető. Sőt, ritka esetben eltérő márkájú fóliát is fel tudunk helyezni egy készülékre, de ez igen ritka.

Többféle kijelzővédő fólia fajtát különböztethetünk meg. Léteznek az egészen egyszerű 2D-s üvegfóliák. Ezek semmilyen extra tulajdonsággal nem rendelkeznek, a kijelzőre felhelyezve védik azt a külső behatásoktól, ütődésektől, karcolásoktól. Nem biztosítanak teljes lefedettséget a kijelzőnek, néhány mm marad körben a kijelző szélei és a fólia között.

Ezeknél a kijelzővédő fóliáknál összetettebb biztonságosabbak a 3-4-5-6D- s üvegfóliák.  Róluk elmondható, hogy teljes egészében lefedik az egész kijelzőt, és lekerekített formájuknak köszönhetően, egy láthatatlan plusz rétegként simulnak rá a készülékek kijelzőjére. Így még nagyobb védelmet tudnak biztosítani a külső behatásokkal szemben.

A kijelzővédő fóliák felhelyezése nem igényel szaktudást, egy kicsit jobb kézügyességgel bárki meg tudja csinálni otthon is a felhelyezést. Viszont, ha biztosra szeretnénk menni, ne szégyelljünk kikérni telefonos szakember segítségét, így elkerülhetjük, hogy buborékos legyen a felhelyezett fólia, vagy apró porszemek maradjanak alatta, vagy pontatlanul legyen felhelyezve.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink