Minőség, verhetetlen áron!

iphone tok

IPhone tok

Ha a szabadban dolgozol, vagy szeretsz túrázni, vagy egyszerűen csak sokszor csúszik ki a kezedből az iPhone-od, mindenképpen érdemes befektetned egy megfelelő minőségű iPhone tokba. Egyikünk sem szeretné, hogy a méregdrága új iPhone-ja, pár héttel a kicsomagolás után úgy nézzen ki, mintha évek óta használná. Erre nyújt megoldást egy kitűnően megválasztott iPhone tok. Megannyi szín, forma és anyag közül választhatunk, miért ne tennénk meg? Miért érezzük magunk kellemetlenül a barátaink, kollégáink előtt vagy a tömegközlekedésen egy szétnyűtt, karcos vagy akár a törött kijelzős telefonunk miatt? Ne hagyd, hogy mások ezek miatt igénytelennek tituláljanak, használj iPhone tokot. Legyél egyedi, lehengerlő, mindeközben pedig óvd az iPhone-od állapotát.

Műanyag, szilikon, bőr? Ütésálló, átlátszó, 3D figurás? IPhone tok a sportoláshoz? Oldalra nyíló tokot szeretnél? Vagy flip tokot? Esetleg a régebbi időket felidéző övre csatolhatót? Minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legpraktikusabb tokot. Vagy egy olyat, amin a kiskutyáddal pózolsz? Nincs lehetetlen! Egyedi képek, minták, nevek formák, a variációk számának csak a képzelőerőd szabhat határt!

De, ha nem szeretnéd eltakarni az új iPhone-od, mert tetszik a színe a formája, választhatsz ultravékony szilikon tokot! Pont annyira masszív és rugalmas, hogy megvédje a telefonod, de annyira lágy és kézhez simuló, hogy szinte észre sem veszed a használatát. Válasz mellé 3D-s üvegfóliát, a teljeskörű védelem érdekében, óvd meg láthatatlanul a telefonod, miközben megőrzöd az eredeti kinézetét.

Te döntöd el, használsz e bármilyen iPhone tokot és fóliát, de a telefonod meg fogja hálálni.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink