Minőség, verhetetlen áron!

Üvegfólia, 3D fólia

Inkább a fóliád törjön, mint a kijelződ! Egy rossz mozdulat, és máris megtörténik a baj! Leesik, ráesik valami, aminek következtében azonnal több tízezres kár keletkezik a készülékünkben. Mindezt megelőzhetjük azzal, hogy a megfelelő méretű és minőségű üvegfóliát használjuk, ezzel időt és pénzt spórolva magunknak!

Típustól függően többféle üvegfóliát különböztethetünk meg, és ezek akár 4-5-6-7 rétegből állhatnak. Rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ezek közül kiemelném az ütés és hőállóságot, a rugalmasságot, azt hogy edzett üvegből készülnek, nem levegősödnek, igy nem megy alájuk az apró porszemcse és nem karcolják a kijezőt sem. Természetesen az üvegfóliák, nem összekeverendők a műanyag fóliával szemben, amik ugyan „védi” a kijelző felületét, de korántsem megvédi azt. Tehát, fellevegősödik, alá megy a por, hamar lekopik, elkezd magától leválni, nem véd az ütésektől sem a karcoktól. Semmi olyan tulajdonsággal nem rendelkezik, mint az üvegfólia!

Az üvegfóliákat tekintve léteznek olyan típusok is, amik zsír és víztaszító réteggel vannak ellátva, így kevésbé maradnak meg rajtuk az ujjlenyomatok, vannak teljes kijelző lefedettséget biztosító, lekerekített üvegfóliák. Ezek észrevétlenek, mintha rajta sem lennének a készüléken, mégis nagyfokú védelmet nyújtanak a külső behatásokkal szemben.

Ahogy változnak a készülékek, úgy változnak és fejlődnek az üvegfóliák is. Manapság sokkal elterjedtebbek a lekerekített üvegfóliák 3D, 4D, 5D, 6D. Tökéletes tapadásukat, a teljes felületükön lévő ragasztó biztosítja. Ezek, azok az üvegfóliák, amelyek teljesen lefedik a kijelzőt így jobban meg tudják védeni azt, mint korábbi társaik, amik csak síkfelületen biztosítottak védelmet. Ez pedig azt eredményezte, hogy a kijelző hajlítása miatt, a por vagy egyéb szennyeződés könnyebben került az üvegfólia alá így csökkentve annak védelmét és elősegítve, hogy az üvegfólia rövid időn belül leváljon a kijelzőről.

Mindezek ellenére, léteznek olyan üvegfóliák is, amiket tokbarát fóliának hívnak. Ezek valamivel kisebbek, mint a társaik, hogy a telefon tokkal együtt használva, pontosan illeszkedjenek egymáshoz, így a tok nem fogja felsérteni az fólia szélét, ami leváláshoz vagy fellevegősödéshez vezethetne.

Általánosságban azért elmondható, hogy az üvegfólia használatának, csak előnyei vannak, és sokszorosan megtérül a kezdeti befektetés, amit a fóliára szánunk. Nagyon nem mindegy, hogy egy fóliát kell cserélni a készüléken, mert megrepedt vagy összetört, vagy magát a kijelzőt kell cserélnünk, ami időbe és természetesen nem kevés pénzbe fog kerülni!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink