Minőség, verhetetlen áron!

Miért hasznos a kijelzővédő fólia?

Adott a kérdés, hogy fóliával vagy anélkül... 
Itt szerintem, elég élesen el lehet különíteni a két tábort. Vannak, akik a szabad érintésre esküsznek, és vannak, azaz vagyunk mi, akik szeretjük biztonságban tudni a telefonunkat.

Természetesen mindkét félnek megvan a maga igaza, pozitív és negatív tulajdonsága. Személy szerint én még egyet is tudok érteni mindkét féllel, hogy miért használjunk, vagy éppen miért ne használjunk kijelzővédő fóliát, de akkor is a használata mellett szavazok. Ebben a blogbejegyzésben arról fogok írni nektek, miért is mondjunk, mondjatok ti is igent a kijelzővédő fóliákra! smiley

 

Kijelzővédő fólia pro:

Az első és legeslegfontosabb dolog, hogy, megvédi a kijelzőnket, így közvetve a pénztárcánkat is. 
A kijelzőt a karcoktól, kisebb sérülésektől, ütődésektől, sőt, esetlegesen még a töréstől! Ha pedig nem törik el, ebből egyenesen arányosan következik, hogy nem kell szervizbe vinni a telefonunkat, nem kell rá akár több tízezer forintot is költeni, így megmarad a pénzünk.
Jó persze, de igen, kell költeni, le kell cserélni a már eltört vagy éppen agyon karcolódott kijelzővédő fóliánkat, de jelentősen kevesebbe kerül cserélgetni a fóliát, mintha folyton a kijelzőt kellene.
Itt természetesen az olcsóbb kategóriától elkezdve, a pár ezer forintos üvegfóliákig elég nagy a választék, mindenesetre azt mondom, egy olcsóbb üvegfólia is több a semminél!
Tapintásban pedig, vannak már kifejezettem olyan érzetű üvegfóliák amiket feltéve szinte észrevehetetlenek, mintha magát a telefon kijelzőjét simogatná az ember. Látványra pedig egy laikus nem mondaná meg, hogy éppen éktelenkedik e üvegfólia a kijelzőnkön vagy sem, annyira tökéletesen rá tud simulni a kijelzővédő a telefonunkra, mintha ott sem lenne.

 

Remélem tetszett a cikk, ha kíváncsi vagy mik az ellenérvek a kijelzővédő fóliával szemben, gyere vissza következő héten, kicsit kivesézem majd azt is. smiley

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink