Minőség, verhetetlen áron!

Kameravédő fóliák

Mint már említettem egy korábbi bejegyzésben, szót kell ejtenünk eme remek és nélkülözhetetlen termékekről is, mint a kameravédő és hátlapi fóliák.
Legyen az első most a kameravédő fólia.

Mivel egyre több és nagyobb kamerával jelennek meg az új telefonok mostanában, így egyre sebezhetőbbek is mint régen.
A kameravédő fóliák pedig sokkal kevésbé elterjedtebbek és kevesen használjuk őket, pedig valójában manapság nagyobb szükségünk lenne rájuk, mint gondolnánk.
Egy óvatlan pillanat és máris keletkezik egy karc a kameránkon, két lehetőségünk van. Vagy megtanulunk együtt élni vele, és az összes fotónkban „kárt” fog tenni, mert látszani fog, vagy rosszul törik meg a fény és azért nem lesz tökéletes a kép, vagy elmegyünk és kicseréltetjük a kameralencsét.
De, ha szerencsétlenebbek vagyunk, akár magát a kameránkat is tönkre teheti az a rosszul ütemezett esés vagy kődarab, és akkor viszont cseréltethetjük ki a kameránkat, ami nem éppen pénztárca barát mulatság. Szóval, választhatunk, vagy gondoskodunk előre a kameránk épségéről, biztonságáról, vagy számolnunk kell ezzel a lehetőséggel is. Szerintem, ne legyünk restek, használjunk kameravédő fóliát.smiley

Hogyan is képzeljük el ezeket? 


Funkciójukban tökéletesen ugyan azok, mint a telefon fóliák, vagy az üvegfóliák. Megvédik a kameránkat az esetleges sérülésektől, karcoktól. Egy-egy ilyen fóliát felhelyezve, sokkal nagyobb biztonságban használhatjuk, a telefonunkat, tehetjük zsebbe akár kulcsok mellé, rakhatjuk le az asztalra. Nem lesz olyan apró kis piszok, vagy kavicsdarab ami felkarcolhatná a kameralencsénket.
Természetesen nem jelenti azt, ha használjuk, hogy tökéletesen törésbiztos lesz a kameralencsénk, de már a kicsit komolyabb ütéseknek is ellen fog tudni állni.

Az oldalon fellelhető termékeinket erre a linkre kattintva tudod egyszerűen elérni:

https://isteve.hu/termek_kategoria/kamera-takaro-uvegfolia

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink